Nikdové
Pod tekoucí stuhou z vody
platíme za lásku v malých bankovkách
..to aby slovo za slovem odešlo
aby sen si v noci zdřímnul
aby každému básníkovi nebylo..
tak nehorázně teskně
Bývali jsme přetažení za vlasy
a snídali každé ráno chleba s tabákem
..to abychom našli ..co asi
důvěru rozházenou na chodníku
láskyplné přesycení
a jeden malý hloupý okamžik
který všechno změní
"Jsme nikdové..
chceme být někdové
a teprve se smrtí poznáme
jací jsme doopravdy"
Přečteno 338x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, Maro Deives, subrtka, jiljovský, prostějanek, Markéta G., rawena, drsnosrstej kokršpaněl, jedam, její alter ego, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)