Když cení zuby ...
.
Vzpomínek kapky
Šumí vodopádem …
a noční ptáci
vraždí ... Sametově ..
v korozi pochyb
přežít ...
další den
Děravé střechy
Tvého ... světa ...
*
26.8.2009 9:59 | HarryHH
------------------------------------------------------
Komentář pro "isisleo" dílko .... "Snění"
*
.
Přečteno 332x
Tipy 14
Poslední tipující: Jana M., Harr, isisleo, Kubino 2, labuť, G.P., Romana Šamanka Ladyloba, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)