1) kdyby mi zakryli autora a nechali hádat, tipnul bych tě na první pokus... máš víc pozic psaní, ale tahle je unikátní
2) jedam mě naprosto sejmul :)))
02.09.2009 20:14:00 | drsnosrstej kokršpaněl
já bych řekl že první verze své druhé verze se mi líbí víc než druhá verze své první verze a možná to bude tím že jsem jako první verzi četl tu co je druhá verze své první verze a až jako druhou tu první tedy co byla valstně první verze své druhé verze,tož tipuji takto první verze své druhé verze dva Stipy a druhá verze své první verze jeden a jak na to koukám tak všechny verze dohromady mají tím pádem 6 tipů což je asi zalsloužené ale já to absolutně nechápu...:o)))
27.08.2009 17:08:00 | jedam