Blízké dálky
Anotace: jsou dálky, které nepřekonáš a pak ty, které stačí jen překročit
Přivezls z dáli moji stužku
prý slíbils to
a činíš tak
oblékám zase lásky blůzku
ve snaze překročit
práh
Jsi
tornádo co rychle mění směr
tlak i výšku
pocity mé
krade ve dne jen
tak
hledám prasklou mřížku
deště
a prším jak jen to
jde
A píšu tobě na zrcadlo
bys poznal moje tužby
tou tužkou černou
cos mi slíbal
když oči mé říkaly
není to zlé
Píšu ti vzkaz
o stužce bílé
která je dobře ukrytá
o ránu které bývá krásné
když černotu z nebe
vymýtá
Až zase ze své dálky věčné
zavítáš do mých zákoutí
poznáš mé srdce jistě snadno
řekne to
věta v zrcadle
ukrytá
a místa rukou
nedbale přikrytá
Přečteno 521x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, Jiparo, Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, Verule, el viento, zelená víla, NikitaNikaT., Pevya, Dota Slunská, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)