Umělý spánek
Anotace: ...mém... Váš život ať propletený láskou je, která vždy tělo i srdce zahřeje...
Připadám si jak v umělém spánku,
můj život má na kahánku.
Pláč každý den tvář zalévá,
mé tělo i duše krev prolévá.
Zlomeniny, šrámy, to se zhojí,
ale duši, tu již nic nezahojí.
Co ještě říci smím a mám,
již zase blíže k nebi či peklu pronikám...
Přečteno 499x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Paulín, Květka Š., Markéta Hl., Házté, labuť, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)