Vypsáni
Anotace: Reakce na dílo jedné autorky.
Vyběhni z domu je slunečný den
a poddej se tomu, zmizel ten sen,
nepíšeme příběh nový-z teček a čar
neboj se, za nedlouho zmizí i žal.
Osvítí slunce naše tvořivé mysle ,
příběh zapíšeme rovně i svisle.
Chce to jen čas a nepopsané řádky,
se dny nás opustí i veškeré zmatky.
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: DNA, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)