hrdosti moc
Anotace: .. líto.. je mi to líto...vím proč to píši, potichu ke hvězdám
Měla jsem tam být
alespoň na chvíli
nebyla jsem
nebyla jsem zvána
možná jen potichu
a co bránilo tomu výkřiku?
možná jsem ho neslyšela
snad hrdosti kus
tak už mi nehraj to blues
neslyším nic
A jsem tu teď
sama s tím vším
těžko, těžko
to vše pochopím.
Plakal jsi kamaráde
a já se to z novinek dozvím
byla jsem slepá
a nezašla k tobě
Je mi to líto
ale příště tě obejmu
a nikdy se nedozvíš proč
jen to ucítíš
o smutku a odchodu se špatně mluví
tak nebudu ten oheň znovu
zapalovat
A je mi to líto
vždy si vzpomenu
na vás dva spolu
a na mou blondýnu
Na tu tmu
a tu důvěru
ochránil by nás
v tom extrému
zapálím svíčku
pro něj
a tvému smutku
Až tě uvidím
jen tě obejmu
a podívám se tam
někam
třeba ke hvězdám
a ty to pochopíš
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Házté, Sůva, Le ver luisant, Mbonita, její alter ego, Kapka, WhiteSkull, PrinceznaHeliovýchbalonků, ...
Komentáře (0)