HOUŠŤ
***
Houšť
nocí bezesných
tryskajících z realistických obrazů
vyčerpaných dílků života
svlékajících se žen
ve stínu dopitých láhví
vylhaných příběhů
prostopášných myšlenek
na změnu tváře
postelových scenérií
bakchantek rozpustilých
v pozici kance
král večera skotačí
z posledních sil v prsa bije
tamtamy sídlištní
huba hubu myje
ženuška pláče
král není mrtev
domů se navrací
Úšklebkem pohladit uplakanou tvář
Za týden zas
***
Přečteno 317x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, batůžek na motorku, Házté, maliska, Bíša, Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Kubino 2, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)