Realista
Vzlétnou
odprostí se od starostí
vyhnou se bolesti
od neřestí se oklestí
Však já stojím
starosti jsou mi chlebem
bolest léčím ledem
neřesti přímo miluji
snad proto nad nimi se smiluji
at si klidne sní.
At je mezi nimi veřící či atheista,
ja jsem jenom REALISTA.
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: Ayaka Midoriko, Mbonita, Kubino 2, Kapka, WAYWARD, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, LeeF
Komentáře (1)
Komentujících (1)