Takmer denne
.
Richard Muller - Cigaretka na dva ťahy
http://www.youtube.com/watch?v=Fp8khZz7rrE
*
Vídavam ťa takmer denne
Stojím v daždi blízko teba
Máločo o sebe vieme
Bojíme sa odpovedať
More otázok sa v očiach chveje
Nemých ako tiene skál
A predsa mi spánok berie
Tých pár slov, čo si nahlas povedal
A tak zrazu nie sme vôbec sami
Ale spolu, neosamelí
Učíme sa brať a dávať
Tak ako sme to vždy chceli
Vídavam ťa takmer denne
Stojím v diaľke v tvojom tieni
Náhle priveľa o sebe vieme
Už nie sme citmi zaslepení
Ďalšie otázky sa nám z pier tlačia
Sú drsné, tvrdé, s chladom skál
Nemyslím, že na odpustenie stačia
Tie milé slová, čo si potichu zašepkal
A tak zostali sme celkom sami
Od začiatku osamelí
Už ma vôbec nespoznávaš
- Vraj iné srdce vo mne velí -
/A tak zostali sme celkom sami
Od začiatku osamelí
Už ťa vôbec nespoznávam
- Iné srdce v tebe velí -/
*
Přečteno 313x
Tipy 17
Poslední tipující: Sweet KiWi, Vlk v rouše, Špáďa, blue, Bíša, Actafool, její alter ego, WAYWARD, labuť, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)