Čára
Anotace: ...jedna z mých starších
Táhne se do neznáma,
stále rovná, přesná, striktní,
co znamená, snad drama,
nebo je jen tak perfektní
umíněná jít dál,
snad až na konec světa,
odpoví na otázek pár,
bude tu ještě léta
čára pohltí tě,
čára nepustí tě,
čára obrátí tě,
čára probudí tě
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Kapka, WAYWARD
Komentáře (0)