Upír
Anotace: upír, co více říci.....
Sbírka:
Nemrtvý
Sám žije, s nocí,
již ne člověk,zvíře jen,
po krvi lační,
tu touhu nepřemůže,
by sám chtěl.
Svádí mě,
slova jeho zcela,
vídím, ústa jenž se neotevřela.
Myšlenky nejsou mé,
v hlavě mi znějí,
již spěchám pane můj,
nesnesu rozloučení.
Běžím,
do náruče jeho,
tvář nakláním,
dám i tělo.
Bělostné špičáky,
cítim v hrdle,
zcela mě,
ochromí to saní krve.
Svítá,blíže se ráno,
přijď, zítra milenko,
dílo dokonáno.
Sama již opět sem,
přízrak můj skryla zem.
Však zítra,
tu opět jsem.
Přečteno 480x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Oťas, zlomený a nanicovatý -__-, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)