Přání k dnešnímu dni
Anotace: věnováno dceři k narozeninám.
********************************
V ponurosti zimy jiskřička
v předjaří hřejivý paprsek
vždy jak pohlazení sluníčka
jsi pro nás všechny
- obětavá a radostná.
Ať se ti splní přání a touhy
i přes překážky jen lehce jít
ve zdraví prožívej život dlouhý
nezapomínej snít
- láskyplná a šťastná !
********************************
Přečteno 844x
Tipy 49
Poslední tipující: Dota Slunská, Psavec, mírně kousavý králík, hezule, zrrrr, BERYL.K, s.e.n, Gudula, NikitaNikaT., jedam, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)