Jíra Fajrák Warlu Frištenskému ,,Vatra,,
Anotace: Člen polabských žňových hlídek,zakladatel prvního ochotnického požárnického sboru chovanců léčebny Kosmonosy.
Pro velkého bratra
hoří rudá vatra.
Cítím její sladký žár
bratře Warle ohni zdar,zdar.
Jíro,blbče bylo na mále
dnes místo táboráku
navlékáš v třetí nápravný
korále korále
Komentáře (0)