silné - a s velkymi písmeny jeste silnejsí - dnes jsem ovlivnena dnesními smutnymi událostmi a tak to na mne opravdu zapusobilo...jakoby prozretelnost sama?...?
SilnéT
30.08.2009 05:33:00 | northcarolina
krása
a pro mě ještě seškrtanou verzi..jen ty řádky začínající velkými písmeny.
ST dávám a těším se na tu hutnou pro mě prosím.
28.08.2009 18:51:00 | Mbonita