Anotace: ...dnes bude horko,tak bacha. ...děkuji 3sestry ...psáno jazykem opiland...vždy jsem říkal,že chlast se nemá míchat s vínem :)
yo no sé, yo no sé, caramba! yo no sé. !Viva la tequila en una margarita!
30.08.2009 02:44:00 | northcarolina
Když mluvím tímhle jazykem, obyčejně si pak nic nepamatuju a zapisovat si to bych se neodvážil! Poklona, co ty všechno nestihneš!
29.08.2009 10:02:00 | Zasr. romantik
psáno v zrychtovaném stavu:-)))hombre:-)
yo sé..yo sé
ST nadělím za hravost
28.08.2009 18:57:00 | Mbonita