Hladový
Anotace: ... kráčím podél dělící linie.
Hladový
Hladový? opět jsem hladový
Naštvaný? už nejsem, nebojím se
než se všechno navždy zastaví,
ještě jednou tě chci vidět
Postrádat? nepostrádám tě
už jsem ti odpustil, nebojím se
potřebuju cítit svůj poslední úsměv
pro oči tak něžně lesklé jako led
Hladový? opět jsem hladový
Naštvaný? už nejsem, nebojím se.
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, enigman, Mbonita, hašlerka, labuť, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)