Hlavolam otázek

Hlavolam otázek

Anotace: Myšlenky, myšlenky, myšlenky....

Loudí ven myšlenku
ze sebe,
dere jí ven
přes kůži do krve.

Pokračuje dál
V šílené bolesti,
bezmyšlenkovitě se
potápí do bezmocnosti.

S cílem přijít na to
co je správné
a odstranit vše,
co zdá se být špatné.

Trápí se tak dlouho,
vaří svůj mozek.
Snaží se rozmotat
hlavolam otázek.
Autor Holmy, 28.08.2009
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Bíša, DNA, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A to rozmotávání je někdy hrozně těžký.

28.08.2009 20:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel