Anotace: Napadla mě básnička,když jsem venčil zlatíčka,světlá chvilka maličká,pro zahřátí srdíčka.
pozoruji ráda oblohu a tolik krásných bytostí v ní je,tak nemrač se milý příteli,je nádherný ten svět:-)
26.11.2009 09:55:00 | Quigleika
To je dobře :) ... samé chvíle přeji...kdy Tvá líčka se usmějí /smějí/...
31.08.2009 10:49:00 | toužím.jít.dál