Jen aspon trochu štěstí
Anotace: nwm mno není to moc básnické nemá to moc rýmy ale snad to nevadí
Kousek z Tvé Radosti,
kousek z Tvé Lásky.
Kousek Tvého Srdce,
kousek Žití bez Starosti.
Být pár let Šťastná,
být pár let s Přátely.
Nebýt v noci Sama,
se Slzami v postely.
Zkouší Mě Rozesmát,
moc se to Nedaří.
Musím se Pousmát,
ať Náladu to Nezkazí.
Záleží Mi na Vás Všech,
Záleží Mi na Přání.
Odcházím Daleko,
Slzy však v Očích Mám.
Bude se Mi Stýskat,
to Vám všem Povídám.
Končím jsem Slabá,
Touhou Nemocná.
Možná se už Hroutím,
Pomoc je Vzdálená.
Závěr je Zkrácený,
Mám VÁS VŠECHNY MOC A MOC RÁDA.
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Buchtová
Komentáře (0)