Strach
Anotace: Strach, ten leží v naší mysli.....
Strach
Strach, malá cikáda, ležící v naší mysli
vyhřívající se u rozpálených kamenů
naší viny
naší nedostatečnosti
naší nelásky vůči sobě.
Neustále opakuje to své bz, bz, bz, bz, bz, bz
rozpalujíc nás k nepříčetnosti,
chrání si to své teplé místečko.
Teplé místečko u rozpálených kamenů,
u rozpálených kamenů našich proher.
Mysli moje! Mysli!
Jediná můžeš přetnout věky věkův starý bludný kruh.
Zacpat nos a nenasávat dále zápach,
zápach odpadků z naší duše.
Změnit směr myšlenkám k cestě
jejíž cíl je zatím jenom podvědomě tušen.
K cestě za svobodou našeho těla,
za svobodou naší mysli,
za svobodou našeho ducha.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Sfinx
Komentáře (1)
Komentujících (1)