Avalon, zítra
Ostrov
spojený tenkou čarou
s větvemi.
Plamen
zachvátil horečkou
celý svět.
Šustí dopisy
ryté do kůry...
Oheň
ohřívá pohledy
i noční vzduch.
Stromy
září reflektorem
moudrosti.
Zpívá půlnocí
poslední noční král...
Ostrov
spojený tenkou čarou
s vědomím.
Slova,
která ztrácejí
své významy...
...
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: kouzelníček, kikis, enigman, Mbonita, Kubino 2, labuť, BERYL.K, Sfinx, hašlerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)