Bez pravidel
Anotace: Není nic krásnějšího, než se zbavit věcí, co tě jenom svazují...
Dech
jak zase nabrat dech
pod stropem pyšně pozlaceným,
v sevření předepsaných frází,
udušená v parfémech?
Ach
bylo to šílenství,
když prchla jsem ze spárů kýče
a chtěla svou bolest křičet
do modrých nebes?
A náhle
obzor se změnil.
Polibky větru na mé šíji,
etudy ptáků v rytmu potoka
v porozumění,
v harmonii.
A já
nechala tělo volně klesat
do travnaté náruče,
podpatky smetla z chodidel
patřím pod nebesa.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: BERYL.K
Komentáře (1)
Komentujících (1)