Chytám vlny
Zoufale snažím se zachytit vlny
do sítí s velkými oky.
Strnulá v šedi,
kdy z nebes prší samota.
Kroky loudavě spěchají nikam.
Hraji melodii, chybí mi struny.
Lákána jsem vůní stoky.
Leskem mědi
se blyští hluchá němota.
Roky se rychle plouží někam.
-
-
Ať klidně roky plynou, já tě stejně jednou chytím...
Přečteno 327x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Duhová, subrtka, blue, Lioness, PrinceznaHeliovýchbalonků, kroužek, Radek.oslov.Šafárik, jarmil, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)