To si takhle sedíš v křesílku, piješ kafíčko a najedno to v tobě uzraje a ty ač zpocený až tam vstaneš a jdeš se podívat jak vypadá orel v letu. V tu chvíli nezáleží na tom, jestli to kafe ještě někdy dopiješ či ne.
Moc hezky napsané, píši 1 s hvězdičko. :o)
04.09.2009 07:14:00 | kouzelníček
paráda, "líbí", ST
inovatívne, zaujímavé, ešte raz si to musím prečítať
03.09.2009 22:53:00 | Juraj Hrom
Záleží na každém, jak hodně silný byl pro něho prožitý okamžik, který ho tolik a znovu láká...do neznáma...
30.08.2009 10:03:00 | labuť