Nahlédnutí
Anotace: proplouváme a žijeme....
Otvírání poupátek
Mládí
svůdných tvarů
medových pusinek
co popletou hlavu.
Otvírání studánek
Nápoj
čistého pramene
Doteky vášně, lásky
neb studené
srdce z kamene.
Povadlé lístečky
lodyha bez vody
Usychá
Otvíráš duši
zahříváš květ
Dar života pro budoucí svět.
Přečteno 375x
Tipy 37
Poslední tipující: kroužek, NikitaNikaT., divoska_jaja, Psavec, fab four, Kars, poustevník Jirka, Kapka, Juraj Hrom, BERYL.K, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)