Jen tak snit
Nebe má velkou modřinu
já v tichu ve stínu
hledám vlastní svědomí
co se jen tak neměnní
zakopnu o slunce
a v zádech slyším smích
jaké jsou konce
hrdinu ze starých knih
kterým tak zavidím
ale jak si to vyměním
než začnu zas číst
či jen tak snít.
Přečteno 299x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, PPetrushka, Bíša, Jarka, Gudula, labuť, Mbonita, staruska, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)