pro kocku
Anotace: móóóóoóóóć dlouho jsem nic nenapsal, prostě asi můza líbá někoho jinýho, ale dneska ráno jsem něco písnul ...
Jak kočičí jazýček
Krásná a růžová
Jak plyšový mazlíček
Květinko nachová
Jak kočičí jazýček
Drsná však na dotek
Takovej Hajzlíček
A já začínám mít vztek
Na všechny okolo
Ca nám tak záviděj
Protože pro oči
Skoro nic neviděj
Jaký je to trápení
Mít někoho tak moc rád
No a nakonec to mazlení
Pane bože, já umřu snad
Jak kočičí jazýček
V mý posteli tu ležíš
Jsi jedna z přítulek
A … o mě … nic nevíš …
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: Veru, Verena, Divoženka1, jára spots, ilona, Mbonita, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)