procházka
Anotace: vcelku krátká "básnička" o mé včerejší cestě .. představte si já došel z Karláku až na Palmovku ..:D no neni to výkon hodný uznání?
šel jsem svoji procházku ..
hlavním městem naším ..
dumaje kde splaším ...
tisíce sladkých polibků .
ne .. nestěžoval jsem si na zimu .
byť byla to chladná noc ..
já hledal lék na nemoc ....
.. chtěl jsem zbavit se splínu .
zahleděn do vln .. a na nich ...
.. houpá se opadané listí dubů ..
toužil jsem překonat hranici studu
ochutnat zas něžný milostný hřích ...
tu byl jsem svědkem představení .
překrásné hry všech těch světel ..
když na lunu jsem zasněně hleděl .
s pocitem že na světě hezčí místo není ...
Komentáře (0)