Elementální přátelství
Jsi jako nebe - nespoutaná,
ať zvednu oči vidím jen tebe.
Jsi jako voda - zcestovalá,
protože v každem srdci jsi někdy byla.
jsi jako oheň - který musí hřát,
aby každý věděl že si stebou nemá hrát.
jsi jako sama zem - les i sad,
aby každý věděl že jsi tu pro toho kdo tě má rád.
Přečteno 549x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Házté
Komentáře (0)