Zdánlivě nesouvisejíc
Anotace: **http://www.youtube.com/watch?v=Y43fdtacmCI** ...láska je nesnesitelná...nemůžu si pomoct, ale furt o Ní...o Něm...musím něco psát.../2.sloka nejdůležitější/
Ráno bere nůž
a bezmyšlenkovitě do másla
kreslí obrazce
ve tvaru srdce.
Pak jej rozpůlí
a jednu namaže na rohlík
tu druhou půlka
uschová.
---
Vařila kávu,
když zazvonil telefon
na druhém konci
Nikdo.
Zklamaně pokládá
zpět do vidlice,
třeba tímto gestem
přišla o lásku.
---
Probouzí se ze snu,
ve kterém ji hladí,
teskně touží
po realitě.
Kdo vůbec ví
jaké to je,
mluvit s někým
v prázdném bytě.
---
V odlesku hvězd
pozoruje
tichou vášeň.
Smutno je jí.
Vzpomněla si
na čekání,
na volání
po naději.
---
Něco absolutního
se už stalo,
a ona protrpí každou vteřinu
bez Tebe.
Přečteno 333x
Tipy 27
Poslední tipující: Adie.80, piťura, kikis, Ariella13, LucQa, maliska, Bíša, Alan Black, Andělskými perutěmi chráněna, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)