Ira
Ira
Nenávidíme se
Milujeme se
Milujeme se z nenávisti
A nenávidíme se z lásky
Lehký mechanismus vzteku
Chceme nenávidět
A nenávidíme
Natolik, že jsme z toho nešťastní
Proč tamten ano, já ne?
Proč já ano, tamten ne?!
Slizce se plížíme stíny
A pak udeříme se zlostí válečníků
A kosti praskají
Životy zanikají
Tep bušící v našich hlavách je jako nebeské zvony
A my si přejeme být v ráji
Zatínáme pěsti a bušíme do srdcí, do duší
A pak je u hodovních stolů konzumujeme
Snad nám nezaskočí kost
To by nás rozzlobilo
Vidíme svoje přátelé
A nebe v našich hlavách se zatahuje
Nenávidíme
A tak tomu bude navždy
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)