Stará Šlapka
Anotace: ...nevím zda je o lásce, či o sexu ....
Stará šlapka,
kdo je víc?
Krásná holka
z Nemanic
Chtěla lásku
Kdo chtěl víc
On dal v sázku jen část svého těla
Ona i duši,která se chvěla
Dala mu vše co může chtít
hlavně rychle ať může jít
udělala vše co chce
on potom rychle odejde
Stará Šlapka
zmatená....
Bože chraň!
Snad to nejsem já...........?
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: nejsembásník, takova, Elisha, BERYL.K, kroužek
Komentáře (4)
Komentujících (4)