Alkohol
Zámožný princezny
na táckách od piva,
zmožený duše alkoholem.
Další půllitr
princi můj podej mi,
ať nejsem sama ať jsme tu dva.
Alkoholové opojení
přes noc zůstane,
ráno ještě je a trochu není,
ne nedávej mi svá ústa , ne!
Jestli ti rozumím
jistá si nejsem,
nech to být
neřeš to,
všechno mi dej sem.
Od tebe odcházím,
zítra tě neznám,
litovat budu...
koho to zajímá...
lítost zahodím někam do mlází,
napíšu si tě na ten svůj seznam,
život můj svobodný pozbývá nudu,
jen občas ji sám pojímá,
jeden křídla zlomil mi úplně
a já se teď mstím
ostatním....
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, WAYWARD, Zpátky, Churry, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)