Prázdnota
Anotace: Jedna starší....
Odpověd noci umírá v dál,
já koukám na tento ponurý sál,
oceán tmy a temnoty,
odpověz nedělej drahoty
schovaná uvnitř své prázdnoty,
vyplývá z rozumu, vyplývá z ochoty,
obrať svou duši zpět, vylétni dál,
nebuď jen sutin hromada,
vezmi si zpět, co život ti vzal
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, WAYWARD, Alasea, Elisha, Kapka, malý lachtánek
Komentáře (2)
Komentujících (2)