Hádanka
Večne dospelé dieťa,
iróniou pohľadí,
a tichom zje ťa.
Náladu si naladí,
usmiaty si smutne spieva,
nikto mu poradí
..., a vo vetre si lístok,
iba pohľadom poviéva.
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)