Anotace: ***
a celou řadu za třetím smrčkem vysmrkal jsem aluminiovým brčkem.
Tvé básně se mi stále líbí. Dýchá na mě z nich neobyčejné vidění světa, domnívám se, filtrované Tvým světem uvnitř. Tak nějak si představuji poezii, i když mi tam ještě trochu něco chybí, což nutně neznamená, že to tam není.
12.04.2015 23:04:03 | Šantir
moc hodně dobrý, perfektní
(a rád jsem tě potkal... škoda, že už tam nebyla nálada k tomu, abys tam tu kytaru rozdrnčel pořádně...)
01.09.2009 10:25:00 | drsnosrstej kokršpaněl
wohoooou ...no líbíl se mi příběh a ty dvě opakujícíse sloky...no a ty smrčkyyy :-) Takže za mě ST (a jen abys nebyl tak namyšlený...dáme souboj v idiocii :-D :-P)
31.08.2009 21:08:00 | Lady Carmila