Rozchodová...
Je to jako nemoct dýchat
nevnímat slzy, co kapou na polštář
tlukot tvýho srdce slýchat
ikdyž jsi pryč...všude vidět tvou tvář
...
Je to jako mít v břiše díru
prázdnou ozvěnu tvýho náručí
hluše křičet do vesmíru
vrať mi to bezpečí!!!
v tvých dlaních...
pořád prahnu po nich....
až to drtí a v krku pálí
...moct tak říct, co měli jsme si dali, ale...
Jsem bez tebe jak ztracená
svět je jak pustá cizina
a já se nemám kam schovat
na tuhle bolest nejsou slova
když bolí i ráno vstát
a vnoci v mrazivým tichu usínat
s nemizící vzpomínkou tvých rtů na mých..
...tak sama, promočená solí, pro smích....
Přečteno 400x
Tipy 22
Poslední tipující: CRASH, ilona, zelená víla, carodejka, milan nov, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, Flamy, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)