50 na 50
když cizí touha
vezme a vrátí tvoji lásku
tak potom osud
vyhlašuje sázku
padesát na padesát
že se vrhneš do propasti
a postavíš svý city
v záplavový oblasti
kde nikdo nekupuje
ani neprodá
kde první místo
má jen svoboda
svoboda citu touhy vyznání
no tak si vsaď
vždyť nic ti nebrání
rozum a city
jsou naostří nože
no tak si vsaď
vždyť nejde o život
jen o život - můj Bože
Přečteno 402x
Tipy 46
Poslední tipující: Mončík, Bíša, umělec2, Koza, Dreamer, Druhá jizva v duši, a_tao, Holis, Vlk v rouše, Juraj Hrom, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)