džbánek
...
na povrchu zdoben jsem
dobovou malbou,
uvnitř však ozvěna
snídá se mnou
každé ráno
rukovět rozbitá
vypráví kolemjdoucím,
že kdysi někdo
rád svá ústa ve mě svlažil
návštěvy motýlích křídel,
cítím v každém kousku hlíny,
kterou kdysi
někdo s láskou tvaroval,
aby dostala svůj správný vzhled,
na polici v podkroví
mám ted své trvalé místo
a doufám,
že přijde den,
kdy budu zas pro někoho..
..když ne vším..
tak alespon potřebným
...
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, WAYWARD
Komentáře (0)