Překvapení
Anotace: Jedna na téma já versus ty, na téma sám v světě, samotný v životě, opuštěn v tobě.....
Znám spoustu lidí
Lidí?
Spíš jako psi
A já štěkotu nerozumím
Znám několik lidí
Lidí?
Spíš jako ptáci
Co kamkoliv chtějí křídly zaletí
Znám jednoho z lidí
Tebe
Spíš jako kudlanka
Co mě teď pohltila
A já v ní netečně ležím
S otevřenou pusou
Už se však nenadechnu
Komentáře (0)