Všechno nej!:)
Anotace: Přáníčko pro sestřičku...
Před dvaceti lety
první školní den
mohli ti gratulovat:)
Za ňáký čas
zdál se Ti sen,
že budeš maturovat.
Matura je za Tebou,
nebere Tě vejška
peníze jdeš vydělávat,
firma Karla-strejška:)
Irsko a pak Anglie,
Nový Zéland možná.
A nakonec doma v Česku,
Čech se prostě pozná...
Teď máš obrpsisko,
gaučák,přezdívá se,
a 26 let Evisko...
Ne,6 nikdo nedívá se:)
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Efiee, nejsembásník, Štěpina G, Churry, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)