muška a pavouk
Stáhla muška padák líně
uvízla si v pavučině.
Pavouk souká vlákna hbitě
POZOR muško, chytí si tě
Anička se potápí pavučinu namokří.
Pavučina namokřená a Anička utopená.
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)