"Azuro"
Anotace: Vám přeji jen světlé chvilky...krásné chvíle...temnota ať je od vás vzdálena na míle...
Obloha bez mráčků,
sluníčko žlutavé,
láká to k úsměvu,
ale srdce bolavé.
Venku krásné "azuro"
"tady" černě zataženo,
v srdci bolest; touha,
ať je již spíše "roztaženo".
"Modravé" chvilky či roky,
modravý Liter, modrá,
či i ta růžová, žlutá,
hlavně "světlá" byla by dobrá.
Temnou vložit do trezoru,
na tisíce západů,
jak to vše udělat,
bylo hodně nápadů...
...nevyšlo...
...nepřišlo...
...žádné světlo...
...ani teplo...
-jen tma-
Přečteno 319x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, Charibeja, Gudula, Paulín, Simísek, Květka Š., Hazentla, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)