Pojď si hrát ...
Anotace: dneska mám nějakou hravou :)
Koupím ti bublifuk a budeme si hrát,
duhovému světu v letu budeme se smát…
Koupím ti papírového draka,
budeme ho pouštět až do chvil, kdy se smráká…
A pak?
V zimě postavíme sněhuláka…
Podám ti kamínek a půjdeme k vodě,
nejdřív budem házet žabky, pak postavíme lodě..
Pustíme je po proudu a pak už jim jen zamáváme…
Problémy ty budou fuč..
Hrajeme si.. Jóó, to my rádi máme… :)
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: malý lachtánek, divoska_jaja, Stoneman, Bíša, hašlerka, Veru, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)