Bílá paní
Anotace: Je opravdu celá bílá, avšak s modrým lemováním.
Je bledých paží, bledé tváře,
oči má jak pár pomněnek.
Jak obrázek ze slabikáře
může se jevit navenek.
Uvnitř je ale zapeklitá,
plná chodeb, zavřených dveří.
Tajemno v ní člověkem zmítá,
dospělý ale neuvěří.
Dospělý nepochopí nic,
však dítě vyslyší má slova,
že jenom vůně učebnic
mi říká, že je opravdová.
Přečteno 367x
Tipy 13
Poslední tipující: Flamy, Romana Šamanka Ladyloba, Paulín, j.c., Gudula, Zasr. romantik, Bíša, labuť, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)