Revoluční myšlenky (marné)
Země ještě tvrdě spí
Hodina dělí od světla den
Mě však systém spát nenechá
A tím končí noční sen
Svítá, kolem obloha bez mráčku
Okolí osvětluje sluneční záře
Den co den, už roky
Pak vše sleduji z okna kanceláře
Teď napadaj mě myšlenky
Zda správné je to tak
Zda odměna mi za to stojí
Zda nedělám něco naopak
Je dobré pořád chodit
Z domu do práce a hned zpět
Je dobré takovým stylem žít
Nezanedbáváme tak svůj svět
Jestli zařízeno je to dobře
Jestli někdo přemýšlí o tom
Jestli není jiné cesty
Jestli lze rozložit atom
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, v.hercik
Komentáře (0)