První den
Anotace: První den ve škole se nezapomíná
První den
První den ve škole,
Nebudeme po škole !
Nezaspíme,
Dobře se připravíme !
Prázdniny utekly
Jako voda
Kam odešla ?
Ta pohoda….
Od zítra se budeme učiti ,
Matiku, zeměpis, jazyky
Zopákneme si otázky,
Zahodíme už maňásky !
Paní učitelce dáme kytičku,
Zazpíváme jí písničku !
Aby s námi do června vydržela
Přece by o Vánocích nebalila…
Ten rok má jen deset měsíců
A jarní prázdniny k tomu,
Že nám to rychle uteče
Přece věříme tomu !
Za rok tu budeme zpátky,
O třídu výše
O něco chytřejší
Měšťance blíže….
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)