Vnitřní krvácení
Anotace: O tom, když je někdo bezmocný.....možná se v té své bezmoci masochisticky vyžívá, možná mu nic jiného nezbývá - je totiž bezmocný...
O vrchol kopce
Z lidských hlasů
Vypíchl jsem si oko
A teď mi všichni
Vidí do hlavy
Nemůžu se bránit
A rána se nazacelí
Bezmoc
Můj mozek se stal novým exemplářem
V muzeu utrpení
Bezmoc
Jsem atrakce podobná kolotoči
Od něj mě liší
Jen cedulka na hrudi
S nápisem
NESAHAT!
Komentáře (0)