Kočky na střechách
Anotace: anebo lidi na křižovatce
Poznáváš nepoznané
...opuštěný stůl...
Čekáš jen, že se něco stane
(že život je jen sob a není vůl)
Pocity čechráš si
a hladíš
Pročpak se neusadíš?
Takhle máš ze života jenom půl...
Tak koupíš šunku
sýr, máslo a zeleninu
a nemáš veku, tak mažeš chléb
(a krájíš na třetinu)
život je lež...
a krajíc upadne ti,...
tou namazanou stranou dolů
Jsi jako kočka,
jež vypudí své děti
a stejně jednou...
vymrňoukají svou touhu
z jedné střechy
Pro celý svět rodinných stolů
v dokonalém duetu spolu
Jsi kočkou-duší neposednou...
Neplač!
Tenhleten život
smíš žít jenom jednou!
Přečteno 415x
Tipy 56
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Holis, WAYWARD, al-pacino, a_tao, poustevník Jirka, Harr, Lamík, Házté, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)